CODI COMPLIANCE
Formació en compliance penal.

Formació en riscos penals


La cultura de compliment en una organització s'aconsegueix amb la formació contínua dels seus membres. Formació de qualitat, en l'àmbit penal, pràctica, comprensible i que acredita el seguiment i els resultats dels seus membres.

MPD pot oferir-li:

Formació presencial dissenyada ad hoc i impartida per professionals de prestigi.

La nostra plataforma d'e-learning que permet implicar a tota l'organització en la presa de consciència dels riscos penals i en els mecanismes adequats de resposta.

"Códi Compliance" e-Learning


Aquesta formació, elaborada amb COOKIE BOX, Consultoria experta en formació i desenvolupament, transformació i comunicació interna, que fusiona Management, Art i Tecnologia, permet:

Generar un canvi cultural real: atreu l'atenció i l'interès pels seus continguts i permet interioritzar els conceptes bàsics;

Demostrar la voluntat de l'organització de difondre la seva cultura de compliment: amb criteris qualitatius i quantitatius (KPIs,certificacions...).


MÒDULS FORMATIUS


Accessibles des d'una plataforma de continguts que permet el seguiment i avaluació de cada empleat. Cada mòdul es composa de: una sèrie que exemplifica una situació que correspon amb la comissió d'un delicte i que es podria donar en l'àmbit empresarial; una explicació de les conductes prohibides pel Codi Penal i un Test d'avaluació.
Els continguts actualment disponibles són els següents:

Desafiament 0. El Sistema Compliance

Desafiament 1. Corrupció

Desafiament 2. Estafa

Desafiament 3. Delictes contra la Hisenda pública i la Seguretat social

Desafiament 4. Delictes de Blanqueig de capitals i de Finançament del terrorisme

Desafiament 5. Delictes de danys informàtics i descobriment i revelació de secrets

Desafiament 6. Delictes relatius al mercat i als consumidorsEls continguts són personalitzables, per la qual cosa s'adapten perfectament a cada realitat empresarial.

Més informació a: www.codigocompliance.com

A MPD li oferim:

L'ús de la nostra plataforma i cursos e-learning permet acreditar la formació de tot el personal amb la certificació individualitzada del seguiment de l'adquisició de coneixements específicament penals aplicats a l'empresa.

S'adapten els continguts a la realitat dels riscos de cada client i pot optar-se per adquirir tot o part dels capítols disponibles.